Lajme

 

Konkurs për pranimin e këngëve - Zambaku i Prizrenit 2015

Shoqëria Kulturore-Artistike AGIMI, Prizren Shpall KONKURS për pranimin e këngëve konkurruese për Festivalin e këngës së vjetër qytetare ZAMBAKU I PRIZRENIT 2015

Më Shumë

ShKA "Agimi" takohet me publikun e vet

ShKA "Agimi" më 30 qershor ka realizuar koncertin premierë, nën udhëheqjen e re. Seksionet e ndryshme të "Agimit" janë paraqitur me një program të pasur, duke marrë kështu duartrokitje të gjata nga publiku i pranishëm në Shtëpinë e Kulturës në Prizren.

Më Shumë

Anton Çetta, Nderi i Kombit

SHKA "Agimi" ka iniciuar nismën që veprimtari i njohur i çështjes kombëtare, profesori i ndjerë, Anton Çetta të dekorohet me titullin "Nderi i Kombit" nga presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani.

Më Shumë

Valltarët e rinj të "Agimit" në Koncertin e Lirisë

Ansambli i folklorit i grupmoshave të reja të ShKA "Agimi" ka marrë pjesë në Koncertin e Lirisë të organizuar nga Komuna e Prizrenit, me rastin e shënimit të festave të qershorit.

Më Shumë

Koret e tri shkollave nderojnë Dashnor Xërxën

Në shenjë përkujtimi të veprës së profesorit të ndjerë, Dashnor Xërxa, Këshilli Organizativ nga ShKA "Agimi" si dhe Teatri i Qytetit të Prizrenit kanë organizuar mbrëmjen korale me pjesëmarrjen e koreve të tri shkollave të mesme.

Më Shumë

ShKA Agimi mirëpret mysafirët nga Shqipëria

ShKA Agimi më 16 maj 2013 në lokalet e veta ka mirëpritur mysafirë nga qyteti i Beratit dhe Gjirokastrës, që kanë marrë pjesë në punëtorinë "Prizreni dhe UNESCO - Alternativat e përfshirjes", të organizuar nga komuna e Prizrenit, me idenë e ShKA "Agimit".

Më Shumë
previous

1-6 Nga 9

next
MKRSLimit LBKubati Qendra Laserike e SyritKomuna e PrizrenitProCredit Bank