Grupi Letraro-Recitativ

Seksioni letrar-recitativ gjatë gjithë aktivitetit të vet ka qenë vatër e fjalës së shkruar artistike, vendtakim i poetëve prizrenas dhe nikoqir i poetëve ndërkombëtarë.

Seksioni letrar mbledh rreth vetes krijues, duke organizuar aktivitete të ndryshme letrare, si përurime librash, takime për nder të penave të njohura të letrave shqipe, orë letrare dhe takime të tjera.

Ky seksion bashkon poetët dhe dashamirët e poezisë, duke shpalosur botimet e reja para adhuruesve të fjalës së bukur.

Promovimet e librave dhe mbrëmjet letrare përcillen përherë me pika të muzikës serioze, që interpretohen nga anëtarët e ShKA “Agimi”.   

Lajme - Grupi Letraro-Recitativ

  Kontakt

  Rr. Rrasat e Koshares p.n. 20000 Prizren Kosove

  +386 49 335 553

  +377 44 172 793

  info@shka-agimi.org

  www.shka-agimi.org

  MKRSLimit LBKubati Qendra Laserike e SyritKomuna e PrizrenitProCredit Bank